Възглавнички header 2017

Най-лесния и безвреден начин за почистване на бебешкото дупе, вън от вкъщи

След като бебока се роди голяма част от родителите предпочитат да го оставят вкъщи за известно време, без да го подлагат на условията навън, но в разгара на лятото (макар и сравнително с малко слънчеви дни като това на 2014-а) няма мама, която да не се изкуши да отиде до близкия парк, при приятелка, а не малко работещи майки отскачат и до офисите, в които са работили, за да покажат мъничето на приятели и колеги.

Независимо дали сте от тези, които извеждат бебчето за първи път по-дълго на открито, или правите това отдавна – несъмнено трябва да сте наясно с проблема за мръсния памперс. Вкъщи е лесно – ако нещата са стигнали до непоправими „кафеви” размери – влизаме веднага в банята. Когато сте навън обаче не винаги е толкова лесно и смяната на памперса може да се превърне в ходене по мъките.

Няма новородено, на което това да не се е случвало. Хубавото наакване точно в момента, в който сме най-далеч от дома си и от течаща вода са си класика в жанра. Но ние мамите сме готови, както винаги. Имаме всевъзможни почистващи средства, лосиони, дори и малко вода в нас, да не говорим за резервен памперс това е ясно.

Наясно ли сте обаче, че повечето почистващи кърпички, които се продават далеч не са толкова безвредни. Въпреки, че за повечето от тях се твърди, че не съдържат в себе си нищо опасно – повечето от тях имат какво ли не – само погледнете на етикета. А бебешкото дупе трябва да се почиства с нещо наистина неутрално – най-добре с вода и памук. И вече има решение за това.

Години наред почистването на бебешката кожа само с памучна кърпа и вода се определя от специалистите като най-сигурното средство за кожата. И именно това предлага един продукт, който вече може да се намери на пазара.

 

Почистващите бебешки кърпички WaterWipes са единствените почистващи бебешки кърпички създадени без обичайните химикали и добавки, срещащи се в другите такива продукти.  Специалната технология на пречистване на водата и стабилизиране на водната молекула е резултат от дългогодишни изследвания и проучвания, както на специалистите от Irish breeze limited, така и на международен екип учени. Защитената  и напълно изолирана среда на производство в едно с патентованата стерилизационна технология непозволява развитието на микроорганизми във водната среда, чрез специалната йонизация на водната молекула. 

 

Не са редки случите когато след като почистите добре бебчето си му сложите нов памперс, след това се появяват обриви по кожата. Някои мислят, че това е от запарване – и в някои случаи е така. В повечето ситуации обаче се касае за реакция на чувствителната бебешка кожа с химикалите на кърпичките, които услужливо са „запарени” от поставения върху тях нов чист памперс.

 

Всички добавени/допълнителни и обичайни за повечето почистващи кърпички съставки са нетипични за деликатната бебешка кожа и могат лесно да я раздразнят и предизвикат алегична реакция – добре познати като обрив/изприщване по дупето и екзема.

 

Точно заради това WaterWipes са най-доброто решение в случая. С тях ще избегнете всичко подобно.

 

Кърпичките са предназначени за използване от новородени, но могат да ви помогнат и до по-късно, когато кожата на детенцето, което носи памперс също е много чувствителна.

 

Коментари:

Miglena

30.06.2017

Kakva e cenata na kurpichkite waterwipes kolko sa v paket i otkude moga da porucham

Bebok.eu

05.07.2017

Здравейте, Miglena

Ето тук може да видите цените на кърпичките при валичните опаковки, както и може директно да поръчате: http://moe-bebe.com/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%B0%D0%B9-water-wipes/

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: