https://barbabebe.com/bb/index.php?route=product/product&path=61_59&product_id=50

Каква татуировка да си направим в чест на нашето бебе?

Независимо дали всички сме единодушни и ни харесва, татуировките стават все по-популярни, както сред мъжете, така и сред жените, а модата в тях вече засяга малко или много и бъдещите родители. Традицията майката и бащата да си правят татуировки, посветени на своите рожби датира от векове. В западния свят тя всъщност почти не е преставала. Дори и в нашето като цяло консервативно общество татуровките, посветени на нашите деца се срещат все по-често. И е факт – че има наистина много красиви и изискани творения.

Колебаете ли се дали да си направите татуировка? Ние сме последните хора, които ще ви убеждават или разубеждават да го правите, но тук искаме да отговорим на вашето търсене – ако все пак сте решили да увековечите момента на раждане на първата си рожба – какво точно да си направите?

Татковците могат да са спокойни – те могат да си направят татуировка по всяко време. Майките обаче е добре да изчакат поне да спрат да кърмят, за да преминат към тази крачка. Пробождането стотици пъти с игла и инжектирането на мастило в повечето случаи е абсолютно безвредно, но винаги има много малък процент от инфекция и необходимост от прием на лекарства, които със сигурност трябва да се избегнат по време на бременност и кърмене – така че изчакайте.

Какво да си татуирам за моето бебе? Има много варианти, които биха могли да ви инспирират. Едни от най-сладките татуировки са малки отпечатъци от крачето или дланта на вашето бебе. Така винаги ще си спомняте колко малко и сладко е било, а дори показването на хората, когато детето ви е голям човек, ще предизвиква много топли емоции и чувства. Има как такава татуировка да се направи дискретно, така че дори да не сте голям фен на татусите, да се притеснявате, че те могат да ви пречат във вашето ежедвение, все пак да я имате.

Друг често срещан вариант е изписването на името на бебчето, както и датата, на което е родено. Така татуировка също може да бъде много малка и дискретна, а в зависимост от желанието ви, можете да я доукрасите с цвете, сърце или друг елемент.

Ако сте любителите на по-големите татуировки, то много родители правят татуровка, представляваща голямо цвете, дърво или нещо друго стилизирано, на което започват да изписват имената на бъдещите си деца.

Ако имате добър татуист и повече смелост, то най-драстичното, което можете да направите е да татуирате ликът на своята рожба някъде по себе си. Тук много трябва да внимавате, защото рискът да не си харесате рисунката е голям. Има истински майстори на иглата обаче, които могат да направят чудеса и да направят нещо изключително красиво, както можете да видите и от снимките.

 

На която и татуировка да се спрете обаче, за да изглежда добре, а и за да нямате вие проблеми с приемането й е хубаво да се доверите на качествена козметика. Хората с татуировки в Bebok.eu използваме Tattoomed. Това са продукти, създадени от медицински и тату специалисти. Те осигуряват грижа за вашата кожа и татуси още от първия ден на изработване на татуировката като нежно почистват, успокояват раздразненията и сърбежа, подпомагат възстановяването и ограничават излющването. Tattoomed защитава татуировката от овехтяване, а цветовете от избледняване, като всички продукти от серията хидратират и освежават кожата, като също така предпазва татуировките от вредната UV- радиация.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Как да научите детето си да е самостоятелно

Как да научите детето си да е самостоятелно

Ако имате практиката да визуализирате непосредствените си планове и цели за деня, използвайки органайзер или...
Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Цели девет месеца сте се лишавали от нещо любимо, било то храна или напитка, и когато най-после този период...
Парти за разкриване пола на бебето – най-новият ритуал за очакващи родители

Парти за разкриване пола на бебето –...

Въпрос на време е да бъдете поканени на подобно парти, след като вече и у нас придоби широка популярност т.нар. Baby...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: