Header тениски

Вижте татуировките на звездите – майки, посветени на децата им

Татуировките се превърнаха от табу в нещо, което все повече хора се осмеляват да изберат за себе си. Има разбира се и силно консервативни мнения, включително на хора в нашия екип, които гласят, че човек не бива да „се белязва”. Факт е обаче, че татусите отдавна не са само мода, а личен избор, който не трябва да бъде съден. И докато много хора предпочитат да си татуират нещо, с което да изглеждат по начин, предпочитан от тях, то не малко родители в последно време започват да правят татуировки и в чест на своите деца. Тенденцията не е никак нова всъщност и се случва вече от много години, особено на запад. Все по-често обаче ставаме свидетели и наши приятели в България да увековечават едни от най-щастливите мигове в живота си, правейки си татус.

Това не е табу – много големи звезди го правят също. Именно и поради тази причина може би става все по-популярно. Всеки избира различен начин, за да отбележи своите дечица върху тялото си, но има и много по-оригинални решения. Пример за това е Анджелина Джоли. На ръката си тя има не само изписани имената на дечицата си, но и географските координати и рожденните дати на рожбите си. С това татусите на Джоли обаче не свършват – тя има готик надпис на гръбначния стълб, който гласи – Знай си правата, татуировка на тигър, както и будистка скулптура против лош късмет.

Една от най-големите любителки на татуировките Никол Ричи обожава да рисува по тялото си. Тя има не малко татуировки по себе си, като някои от тях са посветени на нейните деца. Дъщерята на Лионел Ричи обаче е една от малкото, които признава, че не би желала някой ден децата и да се татуират. Това обаче не и пречи постоянно да добавя различни неща по себе си, като последното бе балеринова пантофка на корема.

Дейвид Бекъм и Виктория също имат не малко татуиси и такива, посветени на техните хлапета. Вместо да изписват имената те са избрали да татуират върху себе си звездички за всяко едно от децата си, но за сметката на това пък на тялото на Виктория дори можем да видим датата, на която за първи път са били заедно с красивия Дейвид.

 

Звездички е избрала и Хайди Клум, за да отбележи раждането на своите дечица. На вътрешната страна на лакътя си тя вече има цели четири, като за сега това са единствените татуси, с които звездата разполага.

Често татуировките на звездите остават скрити и само за тях, каквато е идеята на Джулия Робъртс. Тя признава обаче, че въпреки да не се вижда в нито един от филмите й, татуировката в основата на гръбнака и представлява изписани имената на трите й деца.

Прекрасната Джесика Алба пък е майка на две дъщери, които също са инспирирали нейна татуировка. Почти няма човек, който си прави само една татуировка и звездната майка също е пример за това – тя има още няколко малки татуировки, които не само не и пречат в работата, а дори я правят още по-разпознаваема.

Както звездите, така и всеки обикновен човек може да направи своя избор – да остави тялото си „чисто” или да постави символи по себе си. Независимо дали са посветени на децата, на съпруга, на важна случка в живота или на нещо друго – татуировките не са лошо нещо. За да се получат добре и да не ви карат да съжалявате, че сте си ги направили, те имат нужда от специална козметика, която да използвате за поддръжката им.

Ние от Bebok.eu препоръчваме серията продукти TATTOOMED, създадени от медицински тату специалисти. Препаратите от серията осигуряват грижа за вашата кожа и татуси още от първия ден на изработване на татуировката като нежно почистват, успокояват раздразненията и сърбежа, подпомагат възстановяването и ограничават излющването. Нещо повече – TATTOOMED защитават татуировката от овехтяване, а цветовете от избледняване, като продуктите хидратират и освежават кожата.

Красивата татуировка върви с TATTOOMED

 

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Как да научите детето си да е самостоятелно

Как да научите детето си да е самостоятелно

Ако имате практиката да визуализирате непосредствените си планове и цели за деня, използвайки органайзер или...
Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Цели девет месеца сте се лишавали от нещо любимо, било то храна или напитка, и когато най-после този период...
Парти за разкриване пола на бебето – най-новият ритуал за очакващи родители

Парти за разкриване пола на бебето –...

Въпрос на време е да бъдете поканени на подобно парти, след като вече и у нас придоби широка популярност т.нар. Baby...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: