Възглавнички header 2017

Видео бебефонът Visio Care на Babymoov – необходимото удобство за всеки дом

Видео бебефонът Visio Care на Babymoov – необходимото удобство за всеки дом с бебе

Независимо в колко голяма къща живеете, дали бебенцето ви си има своя собствена стая, или спи във вашата, със сигурност се случва често да имате нужда да го оставите само. Дали за да отидете и да направите нещо на спокойствие, дали за да вземете един отпускащ душ или, за да сготвите на таткото, който се прибира от работа – ситуациите са наистина много.

 

В Bebok.eu неведнъж сме адмирирали използването на всевъзможни нови технологии в отглеждането на нашите мъничета. И докато преди години за да знаем какво прави нашето мъниче когато е само, използвахме само подобните на телефонни слушалки бейбифони, то на пазара има много модели с разширени функции, които могат да направят живота ви още по-лек. Именно на такъв продукт спираме вниманието си днес.

Моделът Visio Care на френската компания Babymoov е един от продуктите, които смело можем да препоръчаме. Съотношението на цена, качество и предоставяните функции го правят фаворит за нас и желан подарък, от който се нуждаят доста майки, близки до екипа.

Видео бейбифонът се състои от две части, както можете да се досетите. Общото за тях е, че са със доста стилен и леко футуристичен дизайн, който е интересен и лесно разпознаваем. Обхватът на устройството, което предава е доста голям може да се използва дори в по-голяма къща, включително когато сте на различни етажи. Общото разстояние, на което можете да отдалечавате двете части на устройството е 300м. Ззахранването на датчика, който стои при бебок-а става или с 4 АА стандартни батерии, или от захранването. В комплекта има презареждаща се литиево-йонна батерия, с чиято работа не се срещат никакви затруднения.

 

Но какво можем да правим с този видео бейбифон? Оставяйки бебок-а си в съседната стая, вие можете в реално време да го наблюдавате на екрана в ръката ви. Той е с размер от 2,4 инча по диагонал и благодарение на дигиталното качество на картината ви дава възможност за отличен поглед към спящото ви дете. Нещо повече – моделът разполага с температурен индикатор, с който можете да следите и колко е топло в стаята на бебчето, а при нужда можете дори да му говорите и да успеете да го успокоите „дистанционно”.

Важна функция на Visio Care е автоматичното превключване към нощен режим, когато в стаята е непрогледен мрак. Дори тогава ще можете да виждате своето бебче в реално време, както и да бъдете известявани при наличието на някакви звуци или плач в стаята.

Самият предавател има удобна нощна светлина, която в много случаи помага, а менюто се управлява изключително лесно, имайки варианти на Френски, Английски, Немски и Испански.

 

Още една любопитна подробност е, че можете да свържете своя приемник дори с PC и с необходимия софтуер да гледате всичко на екрана на компютъра си, докато работите или се забавлявате, като и тук, както и в мобилния приемник е налична възможността да увеличавате картинката с до 200%, за да можете да виждате по-ясно всичко.  

Наличието на видео бебефон във всеки дом, в което има новородено е нещо, в което сме убедени. Свободата и спокойствието, което дава той са незаменими и се оценяват от всяка майка, дори тази, която предварително твърди, че подобно нещо не и трябва. Покупката на качествено нововъведение като Visio Care гарантира спокойствие при работата с него и определено го превръщат в необходимост

За Babymoov

От години компанията Babymoov е една от най-популярните марки за бебешки и детски продукти във Франция. Характерно за всички стоки на компанията е използването на множество иновации, технически нововъведения и спазване на най-актуалните тенденции в дизайна и ергономичността. Продуктите на Babymoov се тестват в независими лаборатории, преди да бъдат пуснати в масова продажба и се славят като доказано качествени, ефективни и много полезни. Основаната в края на 90-те компания се слави с личния си контакт с клиентите си и провеждането на ежемесечни срещи с млад родители, използващи техните продукти. Всички работещи в компанията създават продуктите на Babymoov под мотото – Нововъведения, качество и необходимост.

Можете да намерите видео бебефонът Visio Care на Babymoov в Бебе Маркет.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: