Възглавнички header 2017

Футболист си направи 50 татуировки в кампания против детския глад и мизерия

Вече няколко пъти спираме вниманието си на това, че татуировките от нещо, характерно само за много малък кръг хора, в последно време започват да стават мода, обхващаща все повече хора. И докато преди години се приемаше, че татусът е нещо сквернящо човешкото тяло, подобни рисунки по тялото си правеха само хора, за които рядко обществото можеше да каже нещо добро, то в наши дни татуировката е нещо нормално.

В предишните материали, посветени на темата, които публикувахме тук в bebok.eu ви споделихме за не малко татуировки, които известни личности посвещават на децата си. Да изразиш любовта си по този начин – това вече е нещо нормално и въпреки че някои по-консервативни биха казали, че „татуировки деца не гледат” във всеки израз на любов, екипът ни намира нещо красиво. Най-големите световни звезди изписват, кога деликатно, кога доста радикално телата си, посвещавайки различни картини и надписи на своите чеда, а в чест на нашето бебе можем да си направим и ние много различни, красиви и стилни неща.

Няма нищо лошо, ако решите да си направите и вие татуировка!

Дали е стилно – това е въпрос на лична преценка. Важното е обаче да се внимава. Татуировки трябва да се правят само в специализирани студиа от професионалисти посредством специална механизирана игла, която инжектира минимални количества мастило под кожата. Има различни по размер татуировки, от просто точка до мащабна рисунка върху цялото тяло. Хората се татуират от много древни времена по всякакви причини. Днес татуировката е доста модно течение, но важно, преди нейното поставяне е, че грижата за чисто новата Ви татуировка е не по-малко важна от качествената й изработка.

Екипът ни препоръчва използването на , представляващ цялостна медицинска грижа за татуировките. Тези продукти осигуряват грижа за вашата кожа и татуси още от първия ден на изработване на татуировката като нежно почистват, успокояват раздразненията и сърбежа, подпомагат възстановяването и ограничават излющването. Така татуировката, която си направите ще е хубава, а здравето ви ще е в безопастност.

Татуировки звездите правят не винаги заради собствените си деца. Футболистът Златан Ибрахимович наскоро предприе радикални действия в кампания против детския глад и лоши условия на живот. Върху тялото си той татуира цели 50 имена на деца: "Aко можех щях да напиша всяко име на тялото си. Но има 805 милиона души страдащи от глад днес. Прекалено много от тях са деца. Те са засегнати от война, природни бедствия и крайна бедност.
Имам поддръжници по целия свят. Искам подкрепата да отиде за някого, който наистина се нуждае от нея. Така че когато чуете името ми, ще мислите за техните имена. Когато ме видите, ще виждате тях", написа той.

Това всъщност е само един от фактите, който показва, че татуировката отдавна не е нещо лошо, може да се ползва с естетически цели, а дори и с благотворителни. Вие сами трябва да решите дали е по вкуса ви, но ако искате нещо подобно, не трябва да позволявате на консерватизма да ви разколебава. 

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Как да научите детето си да е самостоятелно

Как да научите детето си да е самостоятелно

Ако имате практиката да визуализирате непосредствените си планове и цели за деня, използвайки органайзер или...
Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Цели девет месеца сте се лишавали от нещо любимо, било то храна или напитка, и когато най-после този период...
Парти за разкриване пола на бебето – най-новият ритуал за очакващи родители

Парти за разкриване пола на бебето –...

Въпрос на време е да бъдете поканени на подобно парти, след като вече и у нас придоби широка популярност т.нар. Baby...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: