https://barbabebe.com/bb/index.php?route=product/product&path=61_59&product_id=50

Най-бързия и лесен начин за справяне с бебешките крусти

По главичката на бебето ви са започнали да се появяват жълтеникави люспички и кожата се лющи. Някои го наричат бебешка кал, млечни корички или крусти, но е напълно възможно бебчето ви да ги има. И няма нищо страшно.

Те са резултат от прекомерна секреция на себум, който улавя мъртвите клетки на повърхността на кожата и образува корички. Трябва да сте спокойни защото те не са признак на лоша хигиена или някакъв по-сложен проблем. Не са опасни, просто нямат естетичен вид. Но, могат да се превърнат в добра среда за развитието на бактериални колонии или микози.

Как да се справите?

Специалистите съветват да измиете внимателно главата на бебето с подходящ шампоан, а след това подхранвайте и се грижете за кожата на скалпа. Не се опитвайте да отстранявате крустите с нокти.

Едно от най-добрите решения, които използваме ние за нашите деца е Colief Baby Scalp Oil. Препаратът представлява успокояващо и овлажняващо олио за кожа. Той може да се нанася върху главата и цялото тяло като хидратира и подхранва кожата. Препаратът регулира себумната секреция на скалпа и балансира и подобрява състоянието на кожата. Той омекотява и възвръща комфорта на кожата, а специалната му формула е с натурални съставки за оптимална грижа за кожата на бебето и скалпа.

С натурални  слънчогледово и маслиново масла. Обогатено с активни масла от шипка и лайка. С витамини Е и С за здравето на кожата. Подходящ за бебета над 3 месеца. С масла от слънчоглед и маслина за оптимална хидаратция и подхранване шипка  с омега-3 /- 6 мастни киселини, с антиоксидантно  и овлажняващо действие, богато на вит. С лайка за успокояване и възстановяване на кожата. Обогатено с Вит. Е- естествен антиоксидант за възстановяване, защита и омекотяване на кожата.

Употребата на Colief Baby Scalp Oil е много лесна: Изсипете малко количество от олиото в ръцете си, върху кожата или скалпа на бебето и го втрийте с леки масажни движения до попиване. Олиото се абсорбира бързо, не оставя петна. Кожата е мека и успокоена.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Как да научите детето си да е самостоятелно

Как да научите детето си да е самостоятелно

Ако имате практиката да визуализирате непосредствените си планове и цели за деня, използвайки органайзер или...
Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Цели девет месеца сте се лишавали от нещо любимо, било то храна или напитка, и когато най-после този период...
Парти за разкриване пола на бебето – най-новият ритуал за очакващи родители

Парти за разкриване пола на бебето –...

Въпрос на време е да бъдете поканени на подобно парти, след като вече и у нас придоби широка популярност т.нар. Baby...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: