http://www.bebok.eu/article/2157

Osmoforce Easy – евкалиптови пластири, които подпомагат дишането

Няма начин вие или вашите дечица да не са имали наскоро проблеми с дишането. Дали е заради алергия, настинка запушеният нос на нашето детенце често причинява много проблеми и притеснения. Имало е случаи в които сме опитвали какво ли не – сигурни сме ги знаете и вие. Повечето помагат, но са доста стресиращи за нас и децата ни и няма човек, който да обича да ги ползва.

Наскоро обаче в bebok.eu попаднахме на Оsmoforce easy. Това е евкалиптов пластир от неалергизираща материя, който се поставя върху дрехата и телесната температурата активира изпарението на евкалиптовото масло. Много е интересно. Лепенката се залепва върху дрехата в областта на гърдите и започва да отделя приятен аромат на евкалипт. Качествата на евкалипта са неоспорими.

Той възвръща комфорта, улеснява и подкрепя дишането, ободрява и успокоява тялото, действа като балсам за дихателните  пътища, подобрява дишането през носа, а подобреното дишане през носа допринася за безпроблемно заспиване вечер. Оказа се и един от най-добрите начини да въздействаме на нослето на нашите дечица, просто защото не ги притеснява по никакъв начин – просто разсейва хубав аромат, който те вдишват.

Още нещо интересно. Освен за ароматерапия, евкалиптът е и изключителен убиец на микроби.

Лечебните свойства на евкалиптовото масло са били познати още в древността и са били обект на изучаване от не един или двама лечители. Евкалиптовото масло в наше време освен, че се използва в медицината е и важнасуровина в парфюмерийната промишленост именно поради специфичните си ароматизиращи качества.

Охлажда тялото през лятото и предпазва организма през зимата!

Лечебните свойства на евкалиптовото масло включват: противовъзпалително, спазмолитично, деконгестант, дезодорант, антисептично, антибактериално, антивирусно, антигъбично, отхрачващо, антипирептик, противоглистно средство, имуно-стимулант, антибиотик, диуретично, аналгетично и подпомага концентрацията. 

Удобните лепенки, които можете да използвате по всяко време, както вкъщи така и навън, могат да се прилагат срещу респираторни заболявания от всякакъв характер, включително настинки, хрема, кашлица, алергии, бронхит, грип, инфекции на гърлото, астма, назална конгестия, проблеми със синусите и т.н.

Оказва се, че ОSMOFORCE EASY може да помогне за регенериране на белодробната тъкан и помощ в целия процес на дишане, а действието му става чрез много прост механизъм. Евкалиптовия пластир се поставя върху дрехата. Телесната температурата активира изпарението на евкалиптовото масло, което има традиционно положително влияние върху дишането и подпомага отпушването на носа. OSMOFORCE EASY има естествен ободрителен свеж аромат, който успокоява тялото и действа като балсам за дихателните пътища, както през нощта, така и през деня. 

OSMOFORCE EASY възвръща комфорта, улеснява и подкрепя дишането, подобрява концентрацията. Защитава по естествен евкалиптов начин, помага и срещу насекоми.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Как да научите детето си да е самостоятелно

Как да научите детето си да е самостоятелно

Ако имате практиката да визуализирате непосредствените си планове и цели за деня, използвайки органайзер или...
Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Цели девет месеца сте се лишавали от нещо любимо, било то храна или напитка, и когато най-после този период...
Парти за разкриване пола на бебето – най-новият ритуал за очакващи родители

Парти за разкриване пола на бебето –...

Въпрос на време е да бъдете поканени на подобно парти, след като вече и у нас придоби широка популярност т.нар. Baby...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: