http://www.bebok.eu/article/2157

Уникална SPA терапия за ръце и крака, достъпно по всяко време

Доста често, забързани в ежедневието си и отдадени на работа и грижите са семейството, забравяме да се грижим за себе си. Много от нас нямат достатъчно време да се погрижат за тялото си, камо ли да си позволяват глезотии, като SPA терапии и грижа за кожата.

В Bebok.eu обаче винаги се стремим да намираме време за себе си, както чрез някои хитрини за печелене на свободно време, така и чрез намиране и използване на някои интересни продукти у дома. В опита си винаги да споделяме интересните продукти, които намираме днес ще ви представим иновативните продукти на IROHA NATURE, които можете да ползвате по всяко време, независимо дали сте у дома, или дори в офиса по време на обедната почивка.

За какво става въпрос. Това на практика са ръкавици и чорапи, чрез които с помощта на комбинация от активни вещества със синергично действие се постига видимо по-мека кожа само за 15-20 мин използване. „Магията” става с помощта на DOBLE CAPA на IROHA NATURE, подобрен сауна ефект за оптимално проникване на активни вещества в кожата - масла от арган, карите,  макадамия и 16 натурални екстракта и фитоестрогени.

Употребата на ръкавиците и чорапите за SPA процедура е много лесна. Просто трябва да ги поставите за 15-20 мин, след което разликата е повече от видима. Ръкавиците да речем лесно могат да станат част и от една по-голяма терaпия на вашите ръце да речем:

1. Започнете с изпилване и почистване на нокътната плочка.

2. Поставете дланта/стъпалото в ръкавицата/чорапа. Масажирайте леко, като наблегнете на кутикулите и ноктите.

3. Отрежете краищата на ръкавицата/чорапа, така че да се покажат върховете на пръстите. Продължете с обичайните действия по завършване на маникюра/педикюра.

4. След като приключите напълно процедурата отстранете ръкавицата/чорапа и завършете с нежен масаж до пълното попиване на серума.

При перманентен маникюр (гел лак):

След стъпка 3 с помощта на памук отстранете излишния серум и продължете изработването на перманентния маникюр.

Не махайте останалата част от ръкавицата, докато процедурата не завърши.

Ръкавицата предпазва кожата от вредното влияние на UV-лъчите.

Ръкавиците са лесен и ефикасен начин за бърза и релаксираща СПА терапия у дома. Натуралните съставки хидратират, омекотяват, възвръщат еластичността на кожата. Подхранват и подобряват регенерацията. Имат антиоксидантен и antiage ефект. Подходящи за суха кожа, както и за подобряване функционалното състояние на ръцете изложени на вредното влияние на околната среда като студ, слънце, използване на препарати, химикали, сапуни и др. Идеални при продължително облъчване на ръцете с UV-лъчи, като например, направата на гел лак. Ръкавиците с арган балансират пигментацията на кожата. Придават еластичност на ноктите.

Кожата на ръцете е видимо по-нежна и мека като кадифе.

Иновативната технология DOBLE CAPA защитава кожата на ръцете, създавайки САУНА ефект, благодарение, на който активните съставки проникват бързо и се усвояват оптимално от кожата.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Как да научите детето си да е самостоятелно

Как да научите детето си да е самостоятелно

Ако имате практиката да визуализирате непосредствените си планове и цели за деня, използвайки органайзер или...
Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Цели девет месеца сте се лишавали от нещо любимо, било то храна или напитка, и когато най-после този период...
Парти за разкриване пола на бебето – най-новият ритуал за очакващи родители

Парти за разкриване пола на бебето –...

Въпрос на време е да бъдете поканени на подобно парти, след като вече и у нас придоби широка популярност т.нар. Baby...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: