Header тениски

Вземете своето предимство в борбата с досадните стрии – кремът Materni Care

Има един кожен проблем, от който в част от своя живот са пострадвали почти всички. Независимо дали заради надебеляване, растеж на мускулна маса, отслабване или бременност, голяма част от мъжете и още по-голяма част от жените са имали или имат стрии.

Проблемът, който за щастие по-скоро можем да определим като козметичен, отколкото здравословен засяга над 90% от жените. Неприятно изглеждащите линии по кожата са причината почти всички засегнати да търсят някакво ефективно решение за тяхното отстраняване.

Но на какво се дължи образуването на стрии по време на бременност?

Рязкото напълняване при бременност води до силно разтягане на кожата, което от своя страна предизвиква разкъсване на колагеновите и еластановите влакна на съединителната тъкан, която свърза трите пласта на кожата. Процесът на разтягане е изцяло механичен и се проявява най-вече след шестия месец на бременността. В резултат от този процес се образуват стрии.

Стриите се появяват по корема, слабините, гърдите и бедрата, но не е изключена и появата им на други места по тялото. Младите жени, както и жените с бяла и гладка кожа са най-предразположени към образуване на стрии, тъй като тяхната кожа е по-чувствителна. Стриите, появили се по време на бременността, обикновено не изчезват след раждането и остават видими дори след като жената свали натрупаните килограми и възстанови теглото си. Но бременните жени могат да предприемат редица мерки, с които да се предпазят от появата на стрии по време на бременността и след раждането.

Самите ние сме изпитвали различни методи, от такива които могат да се намерят на пазара, до такива, препоръчвани от народната медицина – повечето с променлив успех. Нещата наистина много зависят от типа кожа, от медикамента, който ползваме, от количеството и честотата. С радост обаче можем да споделим с вас информация за един изключително качествен продукт, който скоро открихме на пазара – Materni Care.

Това е хидратиращ крем на маслена основа, който има балансирана текстура, попива плавно в едно с масажните движения, не крие опасност от зацапване на дрехите. Кремът е комбинация от растителни масла и витамини, създаващи комфорт, подобряващи структурата и защитаващи кожата, запазвайки нейната младост през цялата бременност и периода на възстановяване след раждането.

А ето как най-добре работи крема Materni Care преди и след раждането:

По време на бременността кожата е подложена на напрежение и склонна към прекомерно изсушаване, водещи до появата на стрии. В този период тя се нуждае от специални грижи и внимание, за да запази  своята функционалност. Кожата изисква допълнително да бъде подхранена и хидратирана, за да запази своята младост, добър външен вид и еластична структура.

За подобряване структурата и еластичността на кожата в периода на възстановяване след раждането, свиване на вече появили се стрии  и грижа за кожата на мама:
POST-NATAL: Появата на стрий в периода на възстановяване след раждането е често явление, дължащо се на факта на настъпилите хормонални промени в женския организъм. Кожата загубва своята еластичност. В този период тя се нуждае от по-задълбочени грижи. В допълнение често прилаганите диети и бързото понижаване на килограмите спомагат за нейната отпуснатост.

След взимането на ежедневния душ, кремът  се нанася щедро върху кожата в областта на корема,бедрата, ханша, дупето и горната част на ръцете (ако е необходимо), като се втрива с леки масажни движения до попиване.
За по – добри резултати, особено в последния триместър от бременността се препоръчва, кремът Materni Care да се използва два до три пъти дневно.

Коментари:

Ina Petrova

29.07.2016

Iskam da si poracham krema. Kak da go napravq?

Bebok.eu

01.08.2016

Ina Petrova, здравейте,
Можете да си поръчате само крема от сайта на партньорите ни, на следният линк в дясно има поленце от което можете да направите поръчката си: http://colief-bg.com/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%B0%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D1%84/

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Как да научите детето си да е самостоятелно

Как да научите детето си да е самостоятелно

Ако имате практиката да визуализирате непосредствените си планове и цели за деня, използвайки органайзер или...
Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Цели девет месеца сте се лишавали от нещо любимо, било то храна или напитка, и когато най-после този период...
Парти за разкриване пола на бебето – най-новият ритуал за очакващи родители

Парти за разкриване пола на бебето –...

Въпрос на време е да бъдете поканени на подобно парти, след като вече и у нас придоби широка популярност т.нар. Baby...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: