Възглавнички header 2017

Акне по време на бременност

Акнето е често срещано по време на бременност. Всъщност, при повече от една на всеки две бременни жени може да се развие акне. В някои случаи на акнето може да са е в много тежка степен.

Основната причина за акнето, когато сте бременна са повишените нива на хормоните в първия триместър. Това увеличава производството на натуралните масла на кожата. Трудно е да се предскаже коя бъдеща мама ще развие акне по време на бременността си. Има по-голям риск, все пак, ако имате в рода си близък с акне или на самата вас са се появявали пъпки в началото на менструалния цикъл преди  да забременеете. Ако не развиете акне по време на първия триместър малко вероятно е, че ще имате подобен проблем занапред по време на бременността.

Справянето с акнето, когато сте бременна може да бъде трудно. Това е така, защото много от леченията изискват специфични лекарства, които са с висок риск от вродени дефекти и са опасни за приемане по време от бременни. Като цяло, трябва да избягвате всяко лекарство, което има дори минимален шанс да навреди на бебето ви.

По-долу ще намерите още информация за бременност и акне, която може да помогне на вас и вашето неродено бебе да бъдете в безопасност.

Справяне с Акнето по време на бременност

Акнето по време на бременност е естествено, козметично състояние. Тя обикновено отшумява, когато нивото на хормоните се нормализират. Така че най-сигурният начин да се направите, е да се избегнат всякакви лекарства за акне предписвани с рецепта или лечение в козметичен център с химическо третиране, лазер или друго. Вместо това, можете да разчитате на безопастни средства за лечение в домашна обстановка. Преди започване на каквато и да било лечение на акне, когато сте бременна или планирате да забременеете, говорете с лекаря си за това, което е най-добре и най-безопасно за вас.

Серията е иновативна система от три продукта срещу несъвършенствата по кожата, предизвикани от акне и преакне състояния. Те са уникални поради факта, че са фокусирани върху тестостерона, като хормон за третиране на акнето, както при  мъжете, така и при жените. Продуктите Clearogen насочват тестостерона, така че да се намали производството на себум, който е восъчно вещество, което запушва порите и в следствие на това се появява акнето. Серията Clearogen е проектирана от дерматолог.

Опасни процедури за справяне с акнето по време на бременност

Обикновено се изписват лекарствени продукти за перорално лечение, които могат да бъдат революционни за справяне с тежко акне. Все пак, това е особено опасно, когато сте бременна. Това е така, защото лекарството може да повлияе на плода и да причини сериозни вродени дефекти.

Други средства за лечение на акне, които може да предизвикат вродени дефекти включват:

  • Хормонална терапия. Това включва "женски" хормон естроген и флутамид на анти-андрогени и спиронолактон.
  • Орални тетрациклини. Те включват антибиотици като тетрациклин, доксициклин и миноциклин, които могат да инхибират растежа на костите и обезцветяване на постоянните зъби на вашето бебче.

Решението

Clearogen anti blemish system премахва съществуващите несъвършенства по кожата в резултат на акне и предпазва от появата на нови такива. Не дразни кожата, подобрява нейната структура, редуцира зачервяването, регулира омазняването на кожата. Успокоява, почиства, омекотява и прави кожата по-устойчива.

Естествените съставки на CLEAROGEN научно доказано инхибират (потискат) превръщането на тестостерона в DHT (дихидротестостерон) и блокират свързването му с андроген рецепторите, като възстановяват нормалното отделяне на SEBUM.

Чрез формулта си CLEAROGEN допълнително разширява порите, убива бактериите и намалява възпалението, подпомагайки лечението и възстановяването на епидермалната повърхност за чиста и жизнена кожа.

Отървете се от акнето само с тези 3 стъпки:

1. Първа стъпка за по-здрава кожа:

Използвайте почистващата пяна ANTI BLEMISH CLEANSER, която нежно отстранява замърсяванията, излишните мазнини, грима и бактериите, които причиняват акне. Използвайте винаги в началото на процеса по почистване на лицето.

Съдържа 2% салицилова киселина, пшенични протеини, алое вера, розмарин, лавандулово масло, които ревитализират кожата, регулират себумната секреция и предотвратяват обривите.

Начин на употреба: Там където е необходимо върху мокра кожа се нанася с потупване

 

2. Втора стъпка:

Използването на ANTI BLEMISH TONER – ПОЧИСТВАЩ ТОНИК за ремахване на нечистотиите, които запушват порите, ще позволи балансирано омазняване на кожата, като същевременно намалява техния размер, потушава зачервяването и раздразнението.

Съдържа 1% салицилова киселина, хамемелис, черен оман, индиански живовляк, розмарин, пшеничен протеин, лайка, глицерол и алантоин, които стимулират обновяването на тъканта за по-гладка и мека кожа.

Начин на употреба: Използва се след като кожата, третирана с почистващата пяна изсъхне. Достатъчно количество се нанася с тампон върху кожата, там където е необходимо. Не се изплаква, оставя се да попие и се преминава към стъпка

3. Трета, заключителната стъпка за чиста и здрава кожа:

Приложението на ANTI BLEMISH LOTION – ЛОСИОН ПРОТИВ АКНЕ ще изчисти кожата ви и ще помогне за предотвратяването на бъдещи обриви. Има ANTI-DHT действие. Съдържа 3% сяра, слез, сеови фитостероли, мента, сао палменто, маточина, зелен чай, лечебна иглика, великденче, мелия, бял равнец и др. Подобрява структурата, намалява еритемата и  регулира омазняването. Успокоява, почиства, омекотява. Кожата е по-устойчива и видимо по-мека  и гладка.

Начин на употреба:

Използва се след като кожата поеме тоника от стъпка 2. С помощта на тампон или пръстите на ръката достатъчно количество от лосиона се нанася върху кожата, там където е необходимо. Не се изплаква, оставя се да попие. Може да се използва и самостоятелно извън стъпки 1 и 2, като превантивно средство. Важно е кожата преди това да е почистена.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Как да научите детето си да е самостоятелно

Как да научите детето си да е самостоятелно

Ако имате практиката да визуализирате непосредствените си планове и цели за деня, използвайки органайзер или...
Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Цели девет месеца сте се лишавали от нещо любимо, било то храна или напитка, и когато най-после този период...
Парти за разкриване пола на бебето – най-новият ритуал за очакващи родители

Парти за разкриване пола на бебето –...

Въпрос на време е да бъдете поканени на подобно парти, след като вече и у нас придоби широка популярност т.нар. Baby...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: