Header тениски

Четвърто издание на “Академия за родители” в София

Четвъртото издание на “Академия за родители” в София ще бъде най-интересният и вълнуващ родителски форум до сега

“Академия за родители” кани на 18 февруари всички, които искат да се научат как да бъдат по-добри родители и да отгледат по-добри деца.

В залата за лекции за бременни, ще чуете експертно мнение по темите, които най-много вълнуват бъдещите родители - ще дискутираме естественото раждане, това как да започнем кърменето, ваксините, как да влезем във форма след раждането, за това как учат и мислят децата и още много важни неща.

В залата за родители лекциите са по теми за ранно детско развитие и детска психика, ревността в семейството, антибиотична резистентност, избор на спорт според характера на детето и дори как да говорим с педиатъра. Цялата програма можете да видите на сайта на събитието: www.parentacademy.bg

На място в съботния ден ще можете да се запознаете с повече от 70 организации, представители на бизнеса и неправителствения сектор, със социални каузи на други родители, да получите съвет от лекторите и специалистите в къта за консултации и да се запознаете с други родители.

Освен всички подаръци, които ви очакват на “Академия за родители”, ще можете заедно с децата да пробвате различни развиващи игри - най-малките гости на форума ще могат да влязат в ролята на приключенци-откриватели и да се забавляват с нашите приятели от Radio Family, Хлебни къщи, Забавна математика и Jumpido, София Играе, Геоборд и Jagadamba; ще правят научни експерименти с Глобално знание, ще строят с Детска архитектурна работилница, ще създават смях със Смешната лечебница на д-р Куку и д-р Пипи, ще могат да доведат “болните” си играчки в “Болница за плюшени мечета”, ще правят роботи с Mindhub, и ще играят с Малкото Таласъмче.  Има и още много много вълнуващи неща.

Специално за татковци и деца, салон Nouhau организира работилница, в която заедно ще се учат да правят прически.

18 февруари, събота - София Евент Център, Парадайз Център. Събитието е безплатно, но изисква регистрация: www.parentacademy.bg

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: