https://barbabebe.com/bb/index.php?route=product/product&path=61_59&product_id=50

Fairy пуска първия си рекламен клип, реализиран изцяло в България

Видеото тръгна от 1 април по телевизията, кадрите са заснети по време на събитие за празнуване на Сирни Заговезни на 26.02

Почистващият препарат Fairy за първи път използва рекламен клип, реализиран изцяло в България. Видеото се завъртя в ефира на националните телевизии от началото на месец април.

Клипът беше заснет по време на събитие, организирано навръх Сирни Заговезни на 26 февруари тази година. Тогава хиляди човека дойдоха и се включиха в масовото честване на празника, по време на което бяха изядени над 10 000 порции миш-маш и измити 10 000 мръсни чинии.

Празненството в деня на Прошка в края на февруари месец премина под знака на доброто настроение и вкусния миш-маш, който беше приготвен по рецептата на топ готвача на България Иван Звездев, който е и звездата на рекламния клип.

Безспорната звезда във видеото обаче е почистващият препарат Fairy. Въоръжен с новата си подобрена формула с активна пяна, Fairy отново доказа, че е изключително успешен в борбата с упоритите мазнини. И то до такава степен, че с по-малко от една бутилка бяха измити над  10 000 мръсни чинии, в които се сервираше миш-машът.

„Много сме доволни, че Fairy в България вече ще се рекламира с клип, реализиран изцяло в страната. От него ще разберете, че традиционните големи празненства не трябва да означават и значителни разходи за семейния бюджет ако разчиташ на умните икономически избори, които ти предлага Fairy“, заявиха представителите на Fairy.

Дейността по заснемането и обработката на клипа е дело на водещата българска компания Hand Played, докато цялостната координация на проекта и събитието бе на агенция United Partners.

За измиването на над 10 000-те хиляди мръсни чинии бяха необходими общо малко по-малко от 11 часа, както и екип от над 50 човека. А единствената бутилка Fairy, използвана от тях, успя да се справи с мазнините от колосалните 20 000 броя яйца, 4500 кг сирене и над 3000 килограма зеленчуци, от които бяха приготвени 10 000-те порции миш-маш.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Хванете Вашата снежинка

Хванете Вашата снежинка

Преживейте празничния сезон със стил в подножието на величествената Пирин планина в Банско.
Майка с рак в терминална фаза в кома роди бебе

Майка с рак в терминална фаза в кома роди...

Бебе, родено от обречена майка в терминална фаза на рак, изпаднала в кома, има шанса да живее и да бъде отгледано...
Футболът – опасен за децата

Футболът – опасен за децата

Името на д-р Бенет Омалу най-вероятно нямаше да говори нищо на широката публика, въпреки че негова заслуга е...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: