http://www.bebok.eu/article/2157

Грижа за кожата експресно само за 3 МИНУТИ с линията Essentials на Artistry

ARTISTRY ПРЕДСТАВЯ ЛИНИЯТА ESSENTIALS ЗА ЕКСПРЕСНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА САМО ЗА #3МИНУТИ

Свежа и ефективна грижа за младата и склонна към омазняване кожа

Забързаният живот изисква лесен за изпълнение поддържака на кожата. Специално създадена за младата и склонна към омазняване кожа, линията Essentials на Artistry, продавана ексклузивно от Amway, е бърз и удобен начин да се грижиш за лицето си. Всички формули са некомедонни, което означава, че не запушват порите. Само в три лесни стъпки запазваш кожата си чиста през целия ден благодарение на специално разработена формула за контрол на омазняването и висококачествени съставки. 

Стъпка 1:

Измиващ гел Essentials – нежен гел на водна основа без мазнини, който дълбоко и ефективно почиства кожата, като отстранява грима, замърсяванията, отпушва порите и елиминира излишната мазнина, за да направи кожата по-свежа и чиста. Съставките на продукта са с изявен антиоксидантен и успокояващ ефект – алое вера и краставица. Гелът съчетава действието на два продукта (почистващ и тонизиращ), като контролира излишните мазнини и създава усещане за свежест.

 

 

 

Стъпка 2:

Лек лосион – лек като водата и без съдържание на мазнини лосион, който деликатно хидратира и балансира нивото на мазнини на повърхността, като контролира лъщенето. Съдържа лайка и цинк за контрол на омазняването.  Успява да хидратира кожата и същевременно абсорбира излишната мазнина, придавайки на кожата здрав вид без омазняване.

 

или

 

 

Овлажняващ крем – кремът е с богата текстура без да е тежък. Съдържа масло от макадамия, което подхранва сухата кожа без да я прави мазна. Кремът е без аромат и се грижи за баланса на влагата на кожата, като осигурява дълготрайна хидратация.

 

 

Стъпка 3:

Кърпички за почистване на грим – удобните почистващи кърпички за еднократна употреба премахват бързо и лесно вечерния грим – справят се с лекота с дълготрайната спирала и устойчивото ярко червило. Съдържат витамин E за подхранване без допълнително омазняване.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: