Възглавнички header 2017

Как да възстановим тялото си след раждането докато релаксираме?

След като преди няколко месеца родих своето първо дете, а първоначалните емоции и вълнения отминаха, вероятно подобно на много други жени, станали майки, започнах все повече да се вглеждам в тялото си. И да ви кажа честно не бях много доволна. Въпреки че не напълнях много и в последните седмици да бях започнала да спортувам активно – исках доста по-добри резултати. Потърсих информация, препоръки от мои приятели и така стигнах до една интересна процедура, за която ще ви разкажа сега - Venus Legacy.

Без особено високи очаквания, но все пак заредена с уверението от мои приятелки, че това наистина ще ми помогне да си върна старата форма се запътих към студиото и с нетърпение очаквах старта на „промяната”.

Това, което ме спечели за нея, освен препоръките, които получих от мои приятелки е и това, че тя е много подходяща за ежедневието на една майка, да не говорим пък за такава, която се опитва да съчетава първите месеци майчинство и с част от работата си. Терапията отнема доста кратко време – нещо, което не може да се каже за спорта, за който всеки ден отделям по около два часа, безболезнена е, държи те в подходящ тонус и е доста ефективна – това поне гласеше рекламата. Дали е така? Предстоеше ми да разбера.

Всъщност процедурата представлява нещо като доста приятен и релаксиращ масаж, но се извършва с уред, разполагащ с различни накрайници, в зависимост от това коя част от тялото се третира – лице и ръце с по-малки приставки, за бедра, дупе и корем – по-големи. Чрез тях вашето тяло би трябвало да започне да се оформя и Venus Legacy, както всъщност се казва уреда благоприятства за премахването на целулита и подмладяването на кожата.

Едно от най-добрите и удобни за мен места, където може да се намери този магически уред Venus Legacy е Авантюрин. Именно там избрах да отида и аз. Още от вратата ме посрещна усмихнатият и много позитивен екип на студиото. Разведоха ме из него и ми показаха помещенията за различните процедури. Обясниха ми за принципа на работа на апарата Venus Legacy, измериха ме и преминахме към процедурата.

Самата процедура

Настаних се удобно на леглото за терапията, а над мен на тавана имаше същински Рай - много зеленина и дървета, което допълнително допринесе за чудесното ми прекарване в Авантюрин.

Масажистката (Диди) започна да маже зоната на бедрото ми с гел (с много приятен и лек аромат), необходим за предстоящата работа на уреда. След това започна да ме масажира с големият накрайник на апарата, тъй като зоната е от по-големите. Усещането беше много приятно, нямаше никаква болка, точно обратното - лек масаж, като апарата започва постепенно да повишава температурата на накрайника, с което и аз започнах да усещам затопляне на масажираната зона.

До колкото разбрах – уредът работи така - необходимо е да се нагрее, за да бъде по-ефективна терапията. Той се загрява до определена степен, като е най-добре ако можете да издържите на повече градуси. Колкото по-висока е температурата, толкова по-голям и бърз ще е ефекта. Разбира се, ако е непоносимо е хубаво да си кажете да я намалят, за да не си изгорите кожата.

След това с мокра кърпа се отстранява гела от третираната зона и в моя случай преминахме на другият крак. Забравих да спомена, че през цялото време бях покрита с мека и приятна хавлия, за да не ми е студено, поради това че лежа и не се движа, въпреки че деня беше от горещите. Това е още едно нещо, което ми направи много добро впечатление. 

Непосредствено след процедурата кожата ми беше осезаемо по-мека и гладка. На места имах леки зачервявания, които разбрах, че са нормални. Бързо отшумяха.

Сега, само 5 дни след процедурата, ми се струва че забелязвам промени, подобрения, намаляване на целулита и кожата ми е все още доста мека. Интересно ми е какъв ще е резултата след всички процедури. 

Студиото е много сладко и направено с вкус и стил. Изключително светло, но с мека светлина и излъчващо топлина и спокойствие. Съчетанието на дървен материал, стъкло и рисунки на зеленина те карат да се чувстваш много приятно и релаксиращо (спа).

Обстановката е много подходяща за релакс докато любезната масажистка/терапевтка извършва процедурата, за която е отишъл човек. Казвам една от процедурите, защото студиото предлага и други иновативни терапии.

http://www.aventurine.bg/Blog/BlogArticle/6

Venus Legacy

Авангардна технология за извайване на силуета на тялото и подмладяване на кожата на лицето. Venus Legacy няма конкуренция в полето на неинвазивните естетични процедури. Синхронната работа на различните видове енергия на Venus Legacy е ключът към постигането на комплексен резултат при безболезнено и приятно оформяне на стройно тяло и здрава кожа със свеж вид. http://www.aventurine.bg/Technologies/AllTechnologiesPage

 

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: