http://www.bebok.eu/article/2157

Стрийт сезона се закрива тази събота в Борисовата градина

Sprite Urban Fest слага край на летния стрийт сезон тази събота в Борисовата градина

Зоната около Езерото с лилиите ще приветства в 16:00 ч. всички любители на градските изкуства и спортове

След свежите моменти в Бургас, Варна и Пловдив, емблематичният Sprite Urban Fest ще сложи запомнящ се край на летния стрийт сезон тази събота в София. На 9 септември, след 16:00 ч., зоната около Езерото с лилиите ще приветства всички столични фенове на urban изкуствата и спортове.

Специални 6-метрови платна за рисуване на графити ще дадат възможност на малки и големи да провокират въображението си и то под зоркия поглед и наставления на най-добрите имена от родната графити сцена - KONTE, RUST2, MODE, JAHONE и TASK.

Electric Force Crew ще покажат за пореден път, че всяка сцена е тясна за техните извънземни брейк демонстрации, а Jahmmi Youth ще провери колко са добри в импровизациите под звуците на бийт бокс мастъра Skiller. Момчетата от 5High ще се присъединят към Sprite Urban Fest със супер яки трикове и много настроение върху мобилен скейт парк, който ще бъде специално позициониран по алеите на Борисовата градина. Младежите от FreeRun Bulgaria ще дадат отговор на въпроса „Как да се придвижваме из градската джунгла бързо, атрактивно и безопасно“ и ще демонстрират, че законите на физиката не важат за тях.

За да бъде финалното събитие от поредицата Sprite Urban Fest с перфектен саунд, зад пулта ще застане хип-хоп дивата DJ Akasha.

Повече информация за Sprite Urban Fest може да следите на официалната Facebook страница: https://www.facebook.com/SpriteGraffitiFest/

За Sprite Graffiti Academy:

През 2015 г., ежегодният фестивал на графити артистите в България - Sprite Graffiti Fest, променя своя формат и се превръща в Sprite Graffiti Academy. Новосъздадената графити академия е насочена към подкрепа на бъдещото развитие на графити артистите в страната ни и включва поредица от събития с участието на успешно реализирали се в световен мащаб графити-артисти. По този начин, младите райтъри имат шанса да усъвършенстват своите умения и да научат повече за множеството възможности за тяхната бъдеща професионална реализация.

През 2017 година, Sprite подава ръка и на останалите градски изкуства и спортове, и се ражда естественото продължение – Sprite Urban Fest. За първи път тази година, SUF излиза извън рамките на столицата и освен в София, се провежда и в Бургас, Варна и Пловдив. 

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: