Header тениски

„Въздухария“ очаква всички малчугани

Няколко разнообразни активности потапят децата в света на свободния полет и дух

Какво по-подходящо място да заведем малчуганите си от това, на което мечтите стават реалност, игрите съпътстват часовете на деня, а въздухът е изпълнен с идеята, че най-хубавото, което можеш да направиш за себе си, е да правиш това, което най-много обичаш.

Специални активности, подходящи за деца, ще съпътстват програмата на „Въздухария“ тази година. Всички малчугани са добре дошли заедно със своите семейства, за да се забавляваме заедно по време на фестивала на свободния полет.

Фестивалната зона, разположена върху Манастирската поляна в Сопот, ще посрещне малките въздухарци и техните семейства със специално изграден детски кът. Освен това в зоната (до станцията на лифта) е разположен и плувен басейн, който ще зарадва любителите не само на въздушните, но и на водните забавления.

Едно от най-цветните предизвикателства на „Въздухария“ – Карнавал във въздуха, също приветства участието на смели хлапета. Идеята на карнавала е, желаещите да полетят в тандемен полет да се пременят в цветни, щури, забавни костюми и/или аксесоари, като помислят за украсата и на своя пилот, с които да полетят във въздуха. Най-харесваните участници в карнавала ще бъдат наградени с приключенски награди.

Циркови артисти от трупите на „Играчка-плачка“ и „Combino Circus“ ще демонстрират своите умения по време на фестивала. Те очакват децата за различни представления, които ще подобрят още повече фестивалното настроение.

Тъй като „Въздухария“ е фестивалът, който иска да привлече вниманието на малчуганите и да ги запознае с различни активности, освен с въздушни спортове, малките посетители ще могат да се запознаят и с изкуството на кунг-фу. Артистичните си заложби децата ще могат да покажат и развият по време на организираната работилница „Да оцветим света с любов“.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Хванете Вашата снежинка

Хванете Вашата снежинка

Преживейте празничния сезон със стил в подножието на величествената Пирин планина в Банско.
Майка с рак в терминална фаза в кома роди бебе

Майка с рак в терминална фаза в кома роди...

Бебе, родено от обречена майка в терминална фаза на рак, изпаднала в кома, има шанса да живее и да бъде отгледано...
Футболът – опасен за децата

Футболът – опасен за децата

Името на д-р Бенет Омалу най-вероятно нямаше да говори нищо на широката публика, въпреки че негова заслуга е...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: