http://www.bebok.eu/article/2157

XS Sports Nutrition са новите хранителни добавки на Amway

Amway навлиза в сегмента на спортните хранителни добавки с новата си линия XS Sports Nutrition

 

Amway, една от водещите в света семейни компании за потребителски стоки, пуска нова продуктова линия за хранителни добавки за спортуващи с марката XS. Портфолиото от продукти е предназначено за активно спортуващи и хора с динамичен начин на живот.

XS Sports Nutrition е пълна гама висококачествени хранителни добавки, които наследяват цветния и позитивен дух на енергийните напитки XS Power Drink. Те обогатяват портфолиото на Amway с правилно подбраната доза енергия за всяко физическо натоварване.

Хранителните добавки XS Sports Nutrition съдържат внимателно подбрани нутриенти, които снабдяват тялото с всичко необходимо в правилния момент за постигaне на възможно най-добрия ефект - преди, по време и след тренировка. Продуктите с марка  XS Sports Nutrition помагат за набавянето на всички необходими нутриенти независимо дали спортувате професионално или за удоволствие. Пълната гама XS Sports Nutrition включва: спортни напитки, протеин на прах, протеинови блокчета и минерали, които помагат на активните хора да се ЗАРЕДЯТ С ЕНЕРГИЯ, да се ОСВЕЖАТ и да се ВЪЗСТАНОВЯТ след тренировка – трите ключови стъпки, за да бъдете във върховата си форма.

Стъпка 1: ЕНЕРГИЗИРАНЕ

➢   Напитката преди тренировка XS подготвя тялото като го зарежда с оптималната доза енергия за силен старт. Тя съдържа бързо абсорбиращи се верижно разклонени аминокиселини (BCAAs), които поддържат синтеза на протеин от самото начало на тренировката. Уникалният троен енергиен комплекс дава силен прилив на енергия: креатинът зарежда мускулите с бърза доза енергия; комплексът от B витамини (B1/B2/B3/B5/B6/B9/B12) зарежда с енергия, която забавя възникването на умора; балансираните въглехидрати увеличават ефикасността по време на тренировка. Напитката XS с вкус на лимон и с добавени витамини C, E и цинк защитава клетките от оксидативен стрес вследствие на тренировките. Цената за комплект от 15 пакета по 30гр. е 77.40лв.

Стъпка 2: ОСВЕЖАВАНЕ

➢   Електролитната напитка XSутолява жаждата и хидратара максимално. Тя компенсира всичко, което тялото е загубило по време на упражненията и възстановява петте ключови електролита, които губим чрез потта. Богатата комбинация от бавни, средни и бързо разграждащи се въглехидрати осигуряват непрекъснато освобождаване на енергия като помагат на спортуващия човек да остане във върховата си форма. Електролитната напитка XS с вкус на портокал и лимон съдържа гуарана, корен от мака и кверцетин, които подпомагат умственото и физическото здраве. Цената за комплект от 15 пакета по 25гр. е 47.21лв.  

Стъпка 3: ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

➢   Хидролизираният суроватъчен протеин на прах XS с какаово-шоколадов вкус помага да се възстановите по-бързо и подготвя напълно мускулите за следващата тренировка. Всяка порция съдържа 29 г протеин и 5 г натурални верижно разклонени аминокиселини (BCAA). Хидролизираната формула за бързо  храносмилане освобождава протеините по-бързо в сравнение с по-малко рафинираните, а поддържащият комплекс от антиоксиданти с червен портокал и витамин C & E намалява увреждането на мускулите при тренировка. Цената за кутия в разфасовка от 700гр., предвидена за 17,5 порции от по 40гр.,  е 137.95лв

➢   Протеиновите блокчета XS подпомагат растежа и поддържането на чистата мускулатура, осигурявайки необходимото количество протеинова смес (20 г) в удобен за носене формат. Мускулите получават нужната доза за възстановяването си бързо, а организмът си набавя бавно усвояващи се протеини. Всяко блокче е обогатено със селен, който подпомага възстановяването на увредените клетки и неутрализира окислителния стрес. Продуктът е с високо съдържание на фибри (50% RDA), без добавена захар и се предлага в два вкуса – ванилия с карамел и шоколад. Цената на пакет от 12 барчета по 60гр. е 77.75лв.

➢   Магнезиевите пръчици XS спомагат за намаляване на умората и отпадналостта, тъй като магнезият допринася за нормалния енергиен метаболизъм и работата на мускулите. Формулата на магнезиевите пръчици е такава, че не изисква вода за приемането им, а това улеснява приемът им в движение - гранулите се разтварят в устата и имат вкус на лимон. Цената на опаковка с 30 сашета е 25.03лв.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: