Възглавнички header 2017

Вижте как малките калпазани правят майките си на "маймуни" в това супер забавно маймунско видео

Дори родителството да ви предстои, няма как да не сте ставали свидетели на ситуации, например в парка или на детска площадка, когато отчаяни на вид майки се опитват да наложат волята си на невръстните си наследници. Най-често "драмата" се разразява в момента, в който мама каже "време е да се прибираме", а на дечко ни най-малко не му се напускат пясъчника и катерушките... И какво се случва тогава?

В това нережисирано, безкрайно комично и сполучливо субтитрирано видео с участието на мама маймуна и нейното непослушно маймунче мнозина могат да припознаят някоя и друга героиня от гореописаната ситуация. Или пък себе си. Именно в такива случаи е прието да се казва, че с ината и неподчинението си, или накратко със своите маймунджилъци, децата правят майките си "на маймуни", или пък че се опитват да се "качат на главите им". Все подходящи метафори в контекста на това видео, споделено стотици хиляди пъти, вероятно преди всичко от майки.

И понеже гледано отстрани е наистина смешно, а понякога в натовареното ежедневие надделяват по-различни емоции, важното е да не забравяме, че подобни "конфронтации" са повече от естествени в общуването между родител и дете. И че майчинството е безгранично търпение и любов. Не само в света на хората, но и в животинското царство.

 

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Хванете Вашата снежинка

Хванете Вашата снежинка

Преживейте празничния сезон със стил в подножието на величествената Пирин планина в Банско.
Майка с рак в терминална фаза в кома роди бебе

Майка с рак в терминална фаза в кома роди...

Бебе, родено от обречена майка в терминална фаза на рак, изпаднала в кома, има шанса да живее и да бъде отгледано...
Футболът – опасен за децата

Футболът – опасен за децата

Името на д-р Бенет Омалу най-вероятно нямаше да говори нищо на широката публика, въпреки че негова заслуга е...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: