Възглавнички header 2017

Мокрите кърпички bebo – за по-здравословен и природосъобразен начин на живот

Всеки който е станал родител, доста бързо разбира важността и необходимостта от мокри кърпички постоянно в своето ежедневие. Самият аз станах баща съвсем скоро и честно казано и през ум не ми беше минавало до каква степен използването, цената, количеството и разбира се – изборът имат значение за спокойствието и здравето на детето ми. Заедно с моята съпруга потърсихме информация в интернет, а и сред наши приятели за различни продукти и така по препоръка попаднахме на

Козметичната линия Silkline бебо е създадена със стремеж към здравословен и природосъобразен начин на живот, съчетан със стремежа на компанията за постоянно усъвършенстване – това разбираме от обявеното в сайта на компанията, а в крайна сметка след използването им – можем да го потвърдим. От бебо са успели да създадат максимално полезни продукти, съобразявайки съставките и правещи така, че те да подобряват състоянието на кожата на вашето бебче.

За избор на мокри кърпички компанията предлага 4 различни вида, подходящи за различните нужди на майки и татковци.

бебо Влажни кърпички 64 бр. без аромат. Подходящи за новородени

Едни от първите кърпички, които можем да ви препоръчаме да използвате, особено ако вашето детенце е в първите дни и седмици от живота си са тези, които нямат никакъв аромат. Те нежно почистват, освежават и хидратират в дълбочина деликатната бебешка кожа, без да оставят следи и усещане за лепкавост. Помагат за избягване на обриви и зачервявания в зоната на пелените, като са приложими и за чувствителна и проблемна кожа. Без алкохол, парабени, алергени. Произведени и пакетирани в защитена среда под стриктен контрол. Специалната технология на йонизиране на водата не позволява развитието на микроорганизми. Кърпичките са подходящи и за кърмачките, а това че нямат аромат е важно за бебоците, които по принцип са доста чувствителни и не винаги харесват това да им замирише на нещо, което за нас може и да е приятно.

бебо Влажни кърпички 64 бр. капак, с екстракт от Невен

Други мокри кърпички, които предлага тази марка, разчитат на невена, за да вършат работата си добре. Те отново не съдържат нито един елемент, който може да раздразни кожата – парабени, алкохол, алергени, оцветители. Специалната формула и успокояващият екстракт от невен правят кърпичките напълно хипоалергенни. В същото време надеждно почистват кожата, като я предпазват от възпаления и не оставят усещане за лепкавост. Произведени и пакетирани в защитена среда под стриктен контрол. Специалната технология на йонизиране на водата не позволява развитието на микроорганизми. В предишна статия, в която разглеждахме продукти на бебо имахме възможност да разкажем за невена и благотворните му действия. Невенът (Calendula Officinalis), е същинско съкровище в природната аптека. Не случайно на това уханно растение е отредено почетно място сред лековитите билки, както и в съвременната козметика и медицина. На каротеноидите невенът дължи оранжевия си цвят, но и своите слънцезащитни и заздравяващи свойства. В цветната кошничка се съдържат различни ценни вещества със силно антибактериално и противовъзпалително действие

бебо Влажни кърпички 30 бр. с екстракт от Невен в компактна опаковка

За тези родители, които не обичат да носят големи опаковки в магазина на бебо има доста по-малка опаковка, идеална за разнясяне с вас когато сте навън и много полезна когато е необходимо да почистите бебока или попорасналото си дете.

 

бебо Влажни кърпички Sensitive 80 бр. с Иновативен Капак

И обратно – за предпочитащите изгодни големи опаковки, които да стоят вкъщи на мястото за повиване – бебо предлагат и тази голяма опаковка. Те са изработени от здрава, неразтеглива материя и са подходящи за широк кръг потребности.

Отново не съдържат нито един елемент, който може да раздразни кожата – алкохол, алергени, парабени, оцветители. Нежно почистват, освежават и хидратират в дълбочина, без да оставят следи и усещане за лепкавост. Приложими за чувствителна и проблемна кожа. Произведени и пакетирани в защитена среда под стриктен контрол. Специалната технология на йонизиране на водата не позволява развитието на микроорганизми.

Мокрите кърпички на bebo са един наистина качествен и изгоден продукт, който имахме възможност да използваме. Можем да ви гарантираме за тях, а най-лесният начин да се сдобиете и да ги изпробвате е най-близката аптека до вас или директно от сайта на компанията http://bebo-bg.com

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: