Header тениски

6ти Гастрономически Фестивал - Премиер Лъкшъри Маунтийн Ризорт

Това е любовна игра. Това е страст на вкусовете и преживяване с чувства! Запомнете тези дати: 7-18 ноември 2017 г. в Банско, България. Този ноември, Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт ви приветства с добре дошли на VI-ия Премиер гастрономически фестивал в Банско и празнува с вас любовта към вкусовете и страстта към кулинарните произведения. Готови ли сте да се опитате едно друго необикновено кулинарно пътешествие?

Присъединете се към VI-ия Премиер гастрономически фестивал този ноември! Фестивалът тази година е по-вълнуващ от всякога! Кордон Блю Мексико и Кордон Блю Перу обединяват своите сили на ПРЕМИЕР, създавайки интригуващ Латино-американски фестивал.

Огромен брой очарователни екзотични гастрономически тайни и ценни съвети очакват да бъдат разкрити!

Срещнете се с тазгодишните шеф-готвачи и ги оставете да накарат вашия кулинарен свят да заблести :

Шеф Омар Моралес от Кордон Блю Мексико ще ви научи на „Модерна мексиканска кухня за 5* градски и почивни хотели“ от 8-10 ноември 2017 г. Мексиканската кухня е нововъзникваща глобална тенденция в областта на гастрономията и туризма и сме на път да научим всяка една съвременна техника от първа ръка от експертите ,които сме поканили. Главните готвачи, работещи в бюфетни  или в а-ла-карт ресторанти, ще научат най-добрите техники, прилагани в най-известните ресторанти в Мексико.

Шеф Грегор Фънке от Кордон Блю Перу ще ви научи на „Модерна перуанска кухня“ от 13-15 ноември 2017 г. Запознайте се с тази невероятна кухня; вкусете и се вдъхновете от фантастичните вкусове на перуанската кухня, които завладяха огромна част от глобалната кулинарна сцена и става все по-популярна. Ще опитате перуанската  кухня в най-добрата и светлина, като научите всички съвременни техники и тенденции, прилагани от професионалистите е в най-добрите ресторанти в Перу.

На 7 ноември 2017 г. шеф Хронис Дамалас ще създаде за вас изключителна дегустация, която ще запомните завинаги. Пригответе се за японска/бразилска кулинарна вечер!

Шеф Танос Стасинос, експерт в “Nikkei Cuisine” ще приготви прекрасна дегустационна вечеря на 10 ноември 2017 г. Подгответе се да опитате Nikkei Cuisine, която прави уникално културно сливане между японски и перуански вкусове, сервирайки ги точно във вашата чиния.

На 11 ноември 2017 г. ПРЕМИЕР приветства с добре дошъл известния шеф Марио Перез, директно от Ресторант Лека в Барселона. Той ще готви „Тропическа перуанска кухня“, която ще развълнува сетивата ви!

На 15 ноември 2017 г. шеф Атинагорас Костакос и Алексис Зопас приготвят незабравима дегустационна вечер, вдъхновена от мексиканската и цикладската кухня, сливайки мексикански и цикладски вкусове!

През последния уикенд 17-18 ноември ще бъдете удивени от автентичните и изискани местни вкусове, като ще имате възможност да готвите заедно с децата си. Не трябва да пропускате това уникално събитие!

За допълнителна информация посетете станиците: www.facebook.com/PremierGastronomyFestival/ , www.premierfoodfestival.com/

Гастрономическият фестивал е ежегоден кулинарен празник организиран от Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт, който обединява някои от най-добрите шеф-готвачи от цял ​​свят, за да покажат и създадат съвременни ястия, които изненадват и създават удоволствие за сетивата. Всеки ноември вкусове, цветове и аромати от цял ​​свят привличат както професионални шеф-готвачи, така и кулинарни любители в Банско в прочутия Премиер гастрономически фестивал, създавайки прекрасни кулинарни спомени.

Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт, е горд член  на ERMIAHOTELS & RESORTS  верига от хотели ,които се отличават със специално внимание към кулинарното качество. Премиер гастрономически фестивал, вдъхновява и влияе на всички гастрономически предложения на останалите хотелски имоти на групата като Nefeli Villas & Suites в Халкидики и Amaryllis Beach Hotel na остров Парос.

Когато храната се превръща в изкуство, Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт е най-подходящото място!

Нека тази година сме на парти с изискан вкус!

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: