http://www.bebok.eu/article/2157

„Майката с шестте плочки” показа своята тренировка в 9-и месец

С над два милиона и триста хиляди последователи в Instagram, Сара Стейдж безспорно може да се нарече знаменитост, въпреки че съвсем не е единствената жена с профил в социалните мрежи, радваща се на популярност благодарение на забележителната си физика, резултат от здрави фитнес тренировки. Всъщност, Сара е считана от мнозина за фитнес екстремист, тъй като не просто поддържка и демонстрира мускулатура на бодибилдинг икона, а продължава да тренира интензивно през цялата си бременност, в резултат на което влиза в деветия месец с т. нар. плочки на корема си. И ако плочките на корема на бременна жена втрещяват мнозина и отприщват порой от критики, то не са малко и тези, които изразяват възхищението и подкрепата си към Сара.

На 14 септември „майката с шестте плочки“, както стана известна Сара – към момента все още майка на едно, но в скоро време на две деца – публикува видео от фитнес залата, в която тренира. Ето какво гласи съпътстващото го описание:

„Следващата седмица влизам в деветия месец и все повече се вълнувам от предстоящата среща с бебето!! Много от вас ме питат докога планирам да продължа да тренирам. Истината е, че смятам да го правя, докато се почувствам твърде изморена/некомфортно или докато моят лекар ме посъветва да спра! Въпреки че тренировките ми вече не са така интензивни и чести като преди, отчитам, че благодарение на упражненията имам повече енергия по време на тази бременност, отколкото при предишната! Никога не бих поискала да натрапя начина си на живот на никого, просто споделям онова, което ме кара да се чувствам страхотно и да ви кажа, че ако някога поискате да опитате, според мен и на вас ще ви хареса начина, по който ще се чувствате. Затова и посвещавам това видео на всички бременелки, които се опитват да дадат най-доброто от себе си за своите бебета, а и за самите себе си!!!“

Видяно над 250 000 пъти за по-малко от 10 дни, видеото има 16 000 харесвания и над 550 коментара, в това число изцяло позитивни и крайно негативни. За сравнение, голите й фотографии, публикувани няколко седмици по-рано, имат над 100 000 харесвания всяка, а с десетки хиляди сърчица (харесвания) се сдобиват и всички снимки, на които Сара позира с първородния си син.

 

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: