Header тениски

Акушерка изроди бебе на входа на супермаркет, докато пазарува

Когато е на смяна в болницата Piedmont в Атланта, за Карис Локууд е обичайно да ръководи раждания и хваща бебета, тъй като работи като акушерка. Извън болницата обаче Карис води най-обикновен живот, извършвайки банални дейности като всяка друга работеща жена. Като например да пазарува, готви и поддържа домакинството си. Вероятно вече се досещате, че причината да й посветим следващите редове не е свързана с никоя от тези тривиални дейности.

Това, което Карис не знае, отивайки заедно със своята майка в най-близкия магазин на Target,  е, че без предизвестие и време за подготовка ще й се наложи да упражни професията си на километри от работното си място – в самия магазин! Всичко се случва твърде бързо – Карис обикаля в търсене на необходимите й продукти, когато майка й, Лиса, се натъква на жена, бременна в деветия месец, която в последния момент е решила да купи част от необходимите й за болницата неща, въпреки че вече има интензивни, болезнени контракции. Жената споделя, че болките й се усилват и Лиса решава да информира дъщеря си.

Акушерката преценява състоянието на жената като спешно и я съветва веднага да напусне магазина и да се отправи към болницата. Докато приятелят й отива да докара колата им пред входа на магазина обаче, водите й изтичат и раждането започва. Други клиенти са изпратени незабавно да донесат чифт стерилни ръкавици и няколко хавлии от наличните в магазина и само след няколко минути в ръцете на Карис проплаква момченце с тегло 3,200 кг. Оказва се, че в същия момент в Target пазаруват и други медицински лица, които се притичат на помощ, но, за щастие, раждането протича бързо и без никакви усложнения и не се стига до тяхната намеса.

„Карис ни беше изпратена от Бога. Тя беше толкова мила и грижовна и направи повече, отколкото някой би могъл да очаква. Много, много повече“, споделя развълнуваната майка.

Лиса, от своя страна, също е на мнение, че двете с дъщеря й са били благословени да бъдат въвлечени в тази ситуация. „Посетихме семейството в болницата, а след това и в дома им и планираме да поддържаме приятелство за цял живот с тях“, казва още майката на Карис.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: