Възглавнички header 2017

Snapchat за бебета? Да, Baby Snap вече е наличен за iPhone, скоро и за AndroidКакто вероятно сте забелязали, а вероятно и самите вие давате своя принос, повечето родители, особено тези на малките деца и в още по-голяма степен на бебета, посвещават голяма част от постовете си в социалните мрежи на своите съкровища. В България потреблението е концентрирано във Facebook, Instagram, Messenger и Viber, докато в САЩ, например, не по-малко популярни са Twitter и мобилните приложения WhatsUp и Snapchat. Затова и едва ли може да бъде изненадващо, че наред с всички изброени и много други пропуснати платформи, се появи и такава, ориентирана само и единствено към родителите на бебета и малки деца.

Наречена Baby Snap, новата платформа направи своя дебют преди броени дни, излизайки във версия за iOS (iPhone), но в скоро бъдеще ще се сдобие и с версия за Android. Наричано Snapchat за родители, приложението ангажира потребителите в ежедневното заснемане на едносекундни клипчета на техните деца, които след това могат да бъдат превърнат във филм само с едно докосване и споделяни в приятелските кръгове в социални мрежи като Facebook и Instagram.

Не може да не сте попадали на вирални клипове в YouTube, в които чрез time-lapse технология израстването на дете от раждането му до първи клас, например, е представено в рамките на две минути. Тези клипове са направени с цената на много труд и време, при това от хора, чиито дигитални умения надхвърлят употребата на браузер, ел. поща и мобилни приложения. Ето защо Baby Snap има добри перспективи да се наложи като популярна и предпочитана мобилна апликация сред родителите, желаещи да създадат, съхранят и споделят колкото се може повече моменти от израстването на своите деца. При това с минимум усилия и разход на време.

В подкрепа на тези прогнози е и скорошното проучване на Pew Research, което разкрива, че в момента в САЩ около 16 милиона от жените, родени след 2000 година (т.нар. millennials), вече са станали майки. Три четвърти от родителите, които са онлайн, използват Facebook, 25% са в Instagram, като първите са и най-активните потребители в социалните мрежи, разкрива още проучването.

Можете да научите повече за Baby Snap и да изтеглите приложението от неговия официален сайт.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
LIDL ПРЕДЛАГА УНИВЕРСАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ПРАЗНИЦИТЕ

LIDL ПРЕДЛАГА УНИВЕРСАЛЕН ПОДАРЪК ЗА...

13 декември 2017 г., София. Най-голямото Коледно предизвикателство винаги е било да откриеш верния подарък за...
КОНКУРСЪТ ЗА ДЕТСКА РИСУНКА “ПЪТЯТ И АЗ“ ВДЪХНОВЯВА БЪДЕЩИ ИНОВАТОРИ

КОНКУРСЪТ ЗА ДЕТСКА РИСУНКА “ПЪТЯТ И АЗ“...

Renault България в партньoрство с Министерството на образованието и науката и детски научен център “Музейко”...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: