Header тениски

Като три капки вода: вижте идейните снимки на тази майка и двете й дъщериКоя дъщеря не е пожелавала да се облича като майка си? Докато не влезе във възрастта, в която тенденциозно ще изгради и демонстрира своя собствен, „уникален“ стил, детето с огромно въодушевление наднича в гардероба на мама и дефилира гордо с причудливи комбинации от нейните дрехи и обувки. Всъщност децата съзнателно или не копират много повече елементи от излъчването, поведението и мисленето на родителите си, но това е друга тема. С това кратко встъпление просто искаме да ви представим Доминик и нейния
изключително успешен Instagram прокет, наречен All that is three.Успешен, успешен, колко да е успешен, ще попита някой? Краткият отговор е: общо 310 000 последователи и 40 000 харесвания за по-малко от денонощие само под последната публикувана снимка в профила на Доминик. Ето тази, с тиквите:

След тази прелюдия вероятно и сами сте се досетили, че зад тази хелоуинска дегизировка се крият самата Доминик (вляво), 11-годишната Амелия (в средата) и четиригодишната Пени (вдясно). Мама и двете й дъщери – три четвърти от едно много задружно и креативно семейство, базирано в Обединеното кралство.

Като много от хубавите идеи, и тази за All that is three се ражда като на шега. „Просто така се случи. Една сутрин без определена умисъл облякох себе си и Пени с горни блузи на райета, когато Амелия изскочи от спалнята с блуза със същия десен. Това ни развесели и накара да се смеем, а когато по-късно през деня всячески се опитвах да измисля някаква интересна снимка, единодушно решихме, че бихме могли да споделим шегата си с всички останали“, разказва Доминик, чието основно занимание е т.нар. коучинг (обучение) в различни направления от живота като кариерно израстване и мода.Ние на свой ред споделяме с вас част от снимките от проекта на 31-годишната Доминик, която твърди, че все още се чувства по-скоро като момиче, отколкото като жена. Мисъл, на която ни навежда и излъчването й на всички снимки, споделени в нейния Instagram. Препоръчваме ви го силно като източник на чудесни идеи и добро настроение.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: