Възглавнички header 2017

Този татко ще ви разсмее до сълзи с реакцията си при смяната на първия изцапан памперс след захранването на бебето си (Видео)Видеото, което можете да гледате по-долу, не е ново, но според нас има незаслужено малко гледания в YouTube, затова, дали от съчувствие към бедния татко, или защото не можем да спрем да се смеем всеки път, когато го гледаме, искаме да го споделим и с вас.

Знаете ли каква е основната разлика между незахраненото, изключително млекопитаещо бебе и бебето, което вече консумира и т.нар. твърди храни – било то под формата на пюрета или на дребни парченце по метода на ЗВБ (за който можете да научите повече ето тук)? Познахте! В консистенцията и „уханието“ на неговите изпражнения. Тази промяна е особено осезаема при кърмените бебета, тъй като изпражненията на кърмените бебета миришат на „сладко“ и почти винаги са златисто жълти на цвят и с кашеста консистенция, докато при бебетата на смесено или изкуствено хранене тези показатели варират значително от марка до марка.

Така или иначе, започне ли бебето да консумира и други храни, различни от млякото, съдържанието в памперса му се променя драстично, което, нерядко, може да докара до отчаяние и сълзи и най-смелите мъже.

Дали този татко демонстрира театрално майсторство, докато преповива своя невръстен син, потресен от вида и миризмата на това, в което се е превърнал изяденият от него банан, можем само да гадаем (както и за онова, което вижда и помирисва, тъй като съдържанието на памперса остава скрито за очите ни). И в двата случая, не го съдете строго. На света има мъже, на които им прилошава при гледката на кръв и всякакъв род лекарски манипулации. Има и жени, които имат фобия към инжекции, стоматологичния стол и т.н. Има и майки, и таткови, които съвсем чистосърдечно си признават, че колкото и да обичат децата си, частта с личната им хигиена не е в топ 10 на любимите им занимания.

Затова оставете всякакви предразсъдъци настрана, пуснете това видео и се посмейте на този безкрайно комичен татко.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: