Header тениски

Мила Кунис и Аштън Къчър не правят коледни подаръци на децата си с възпитателна целМила 
Кунис и Аштън Къчър безспорно са една от най-харесваните и популярни холивудски двойки, а историята на тяхното познанство, прераснало в любовна авантюра и брак, спокойно може да засенчи сценариите на някои от най-вълнуващите романтични комедии. Ето защо когато Мила и Аштън разкрият някой детайл от своя съкровен личен живот, новините се понасят светкавично и предизвикват силна ответна реакция. А когато личният им живот вече включва не само тях двамата, а цели две деца – тригодишната Уаят и бебето Дмитри – неминуемо новините от техния лагер представляват интерес за нас вече не само като фенове, а и като родители. 

Такъв е случаят и с най-новата „сензация“, произведена от Мила и Аштън при скорошното им гостуване в Entertainment Tonight, когато двамата заявиха: „Работим здраво над това да на отгледаме задници“ (в оригинал: „raise assholes“) 

А в какво се изразява тази тяхна „политика“? Мама Мила дава за пример традицията коледната елха да се затрупва с подаръците, предназначени за децата от всички възрасти, която няма място в тяхната къща. 

„Ние си имаме наша традиция и тя е да не подаряваме каквито и да било подаръци на децата си. Въведохме тази традиция тази година, тъй като когато децата са на възраст под една годинка, това всъщност изобщо не ги касае. По Коледа миналата година Уаят беше на две и ние не й подарихме нищо, но вместо нас това сториха бабите и дядовците й. Детето вече не отдава значение на един или на друг подарък. Те дори вече не знаят какво да очакват; просто очакват нещо. Ето защо ние казахме на родителите си: „Умоляваме ви, ако ще взимате нещо на децата, нека е само едно нещо. В противен случай, ние бихме искали да направим дарение, като например на Детската болница или на някой приют за кучета или на каквото друго се сетите. Ето, това е нашата нова традиция“, обяснява 34-годишната американска актриса, родена и отглеждана до седмата си година в Украйна. 

А какво мислите вие за тази традиция или по какъв начин резонират аргументите на Мила спрямо собствените ви възгледи по темата? Колко често пазарувате играчки за вашите деца, какво е количеството им в дома ви и решили ли сте вече какво ще им подарите за Коледа?  

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: