Header тениски

Бочко - помощника на мама

 


Днес на гости ни e малкото таралежче, което помага при отглеждането на бебетата повече от 20 години.

Бочко знае, че бебето ще преобърне света ви. И вие го знаете. Затова всеки бъдещ родител, дори и Вие, които четете в момента, имате нужда от тонове информация. Въпросите ще валят до момента, в който бебето вече ще бъде в ръцете ви. Точно като най-големият изпит в живота, колкото и да сте чели, колкото и да сте учили, практиката се оказва пълна с изненади. И това е абсолютно нормално. Бочко знае, че родителите имат способността да усещат нуждите на децата си. Затова днес малкото таралежче иска да кажете: Спокойно! Всичко ще бъде наред!

Да си мама е инстинкт, нещо напълно естествено. Ще го усетите веднага. Важно е да знаете, че за всеки въпрос има отговор. Затова не се притеснявайте излишно. Когато вие сте спокойни, и детето ще е спокойно.

За Бочко е важно да помага с продукти, които няма да ви подведат, за да се чувствате спокойни, че поверявате грижите за най-ценното ви на един добър и сигурен приятел. 

За толкова години работа с бебета и малки деца, малкото таралежче знае наистина много. Вероятно и вие вече сте прочели и научили доста, а тези, които имат по-големи дечица, се чувстват като истински специалисти в отглеждането.

За да сте наистина подготвени за големия ден и за първите седмици след това, днес с Бочко ще ви разкажем какви козметични продукти са ви необходими от първия ден. На първо време ще трябва да се снабдите с 3 верни помощника: комбиниран продукт за къпане и измиване, олио за подхранване и защита, крем за зоните на подсичане.

НОМЕР 1 и първи по важност е помощникът за къпане и измиване на бебето.

 

Бебешкият шампоан за коса и тяло на Бочко е с екстракти от липа и лайка. Почиства нежно кожата на бебето без да дразни очите. Екстрактът от липа има овлажняващо за кожата действие. Билката лайка е истинска царица в козметиката. Тя е известна с антисептичното си действие. Новородените и малките бебенца нямат нужда от специализиран продукт за коса, затова е достатъчен един комбиниран продукт за цялото тяло и за главата. Шампоаните на Бочко са без сълзи, защото не съдържат агресивните пенители SLS/SLES, тествани са от дерматолог и са одобрени от майките.
НОМЕР 2 и незаменимо за кожата на новороденото е Олио за тяло пшеничен зародиш.

 

Маслото от пшеничен зародиш е абсолютен шампион по съдържание на витамин Е, този толкова важен за кожата витамин. Той помага за регенерацията на кожата и работи за подхранването й. С бебешко олио може да отстраните също себорейните корички по скалпа на бебето. Намазвате лекичко, оставяте да омекнат 3-4 минути, сресвате с бебешката четка и къпете бебето. Олиото за тяло е много удобно за бебешки масаж. Знаете колко са полезни масажите, те стимулират ранното физическо развитие на бебето и полагат основите за успешното му „запознаване“ със света.
НОМЕР 3 и ТОП продукт за ежедневна грижа, още от родилния дом, е Кремът при подсичане и кожни раздразнения.

 

Този крем се грижи за най-деликатните зони на бебето, подложени на агресивни фактори. Кремът Бочко съдържа две антибактериални съставки - цинков оксид и екстракт от смрадлика. Всички сме чували за смрадликата, нашите баби, лели и майки я ползват от години. Тя помага на възпалената и раздразнена кожа да върне здравия си вид и има леко стягащо и подсушаващо действие. Цинковият оксид е стрит на прах минерал, който се намира в природата. Той не позволява на микроорганизмите да се развиват и да „разболяват“ кожата. Кремът Бочко е с плътна структура заради маслената му основа. Освен да помага при първите признаци на подсичане, той играе ролята и на бариера и не позволява на влажността и замърсяванията да достигнат до повърхностния слой на кожата. Ползвайте малко крем при всяка смяна на пелените или през смяна. Така няма да виждате зачервена и раздразнена кожата на бебето.

С тези три помощника, сте готови да влезете в родителството. И запомнете, не е толкова важно да сте супер подготвени. Важното е да си вярвате! Бочко е на ваше разположение с още съвети (http://www.blog.bochko.bg/),полезна информация (http://www.blog.bochko.bg/) или просто за разтуха (https://www.facebook.com/bochko.bg/ ).

 

Малкото таралежче ви очаква с нетърпение!

 

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: