Header тениски

ПРЕВЕНЦИЯ ОТ СТРИИ С МАТЕРНЕАБременна си! Ще ставаш мама! Това са най-щастливите и най-женствените мигове в твоя живот! Очакват те месеци на много трепети и големи промени. Важно е да знаеш как да помогнеш на своето тяло, за да премине по-леко през екстремните етапи, които му предстоят. Добрата подготовка, грижа и подхранване на кожата през всички месеци на бременността ще ти помогнат максимално да запазиш нейния здрав вид.

Ето и нашата препоръка за ежедневна грижа в три лесни стъпки:

1. Добрата грижа за кожата започва с нейното измиване! Душ олио  Maternea съдържа специално подбрани съставки, които нежно измиват и едновременно подхранват. Благодарение на формулата без сапун, оцветители и консерванти, олиото не изсушава кожата, а запазва нейната хидратация и подобрява еластичността й.

 

2. След баня вечер нанеси Олио за еластичност Maternea за оптимална подхранване на кожата! Масажът подобрява кръвообращението, а моментът на нанасяне се превръща в чудесен ритуал на общуване с твоето бебе, което отвръща на ласките ти. Олиото съдържа подбрана комбинация от 97,6% висококачествени натурални растителни масла и витамини, които облекчават опънатата и сърбяща кожа и осигуряват хидратация, добра еластичност и мекота.

3. Хидратирай сутрин кожата с Крем против стрии Maternea! Той попива бързо и за минути ти си облечена и готова за излизане! Крема съдържа специално подбрани натурални активни съставки, растителни масла и витамини с висока проникваща способност, които хидратират кожата в дълбочина и я защитават, като запазват нейната гладкост и мекота.Разбери как да се погрижиш най-добре за кожата си след раждането:
 
www.maternea.bg и www.facebook.com/Maternea/

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: