Възглавнички header 2017

Най-смешните съвети за татковци, незнаещи какво да правят по време на бременносттаСлед раждането таткото може и би следвало да се превърне в пълноправен партньор на своята половинка в грижите за бебето, но какво точно се очаква от мъжете по време на бременността, след като природата е решила тази фундаментална за човечеството роля да бъде отредена еднолично на жените? Както за всеки друг аспект от живота, и в този случай има мъже, които като че ли винаги са знаели какво трябва да правят и какво се очаква от тях. Докато за други периодът на бременността е тотално объркващ и КПД-то им често е близко до нулата или дори отрицателно. Казваме всичко това с цялото чувство за хумор, което тази тривиална житейска ситуация заслужава.

И така, връщаме се на встъпителните думи от по-горе и по-конкретно на частта с партньорството. Как бъдещият татко би могъл да партнира най-ефективно на бъдещата майка, редом с която се е решил да поеме по стръмния и напълно непредвидим път на родителството? Как да й засвидетелства моралната си подкрепа и, което е по-важното, с какви свои действия да допринесе за комфорта й и подготовката за появата на бебето?

Ако все още нямате в близкия си кръг приятели мъже, станали татковци, от които да получите няколко проверени и доказалите се в практиката съвета, Джордан Уотсън е насреща! Както сами ще видите от епизода с негово участие, част от популярната поредица How to Dad, Джордан е абсолютният капацитет, от който да почерпите вдъхновение, когато говорим за деветте месеца на бурни физически и емоционални промени, съпътстващи износването на човешки живот. В рамките на по-малко от три минути базираният в Нова Зеландия татко прави „показно“ на стратегиите, техниките и малките жестове, чрез които един мъж да накара жената до себе си да се чувства обичана, закриляна, подкрепяна и, като резултат от всичко това, доволна и спокойна, докато бременее с плода на тяхната любов.Убедени сме, че още след първия „съвет“ ще разберете, че горната презентация на How to Support Her Through Pregnancy (Как да й дам подкрепата си по време на бременността) не е нищо повече от „не-новина“ и единственото, което това видео има за цел, е да ви забавлява. Или иначе казано всичко, което Джордан демонстрира в него, е точно онова, което в никакъв, ама в никакъв случай не бива да правите! Въпреки че… ако питате нас, някои от идеите му са наистина добри! И ако не за татковците, неговият филм би могъл да изиграе известна възпитателна функция за бъдещите майки, които трябва отрано да се подготвят, че занапред ще им бъдат нужни както много сили и търпение, така и чувство за хумор.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Не бъдете любезни, бъдете искрени

Не бъдете любезни, бъдете искрени

„Общувайте с другите, но останете себе си”, съветва белгийският психотерапевт Тома д’Ансамбур чрез своя...
Направете дигиталния свят по-безопасен за децата увеличавайки достъпа им

Направете дигиталния свят по-безопасен за...

Ню Йорк, София 14 декември 2017 г. – Въпреки масовото онлайн присъствие на децата - 1 от 3 интернет потребители по...
Коледен базар в подкрепа на недонсоените деца

Коледен базар в подкрепа на недонсоените...

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен Коледен базар „Подари...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: