http://www.bebok.eu/article/2157

Хомеопатия против Ендометриоза

Ендометриозата е заболяване, при което клетките ендометрия (вътрешния слой на матката) се преместват в съседни органи. Във връзка с това заболяване протичат различни симптоми-маточни кръвотечения, болки, образуване на кисти в яйчниците, безплодие.

Заболеваемостта на ендомтриозата ежегодно нараства-все по-често се откриват жени с тази болест. Като правило те вече са преминали дълъг път на безуспешно лечение. Причината за възникването на ендометриозата са хормоналните нарушения. В 65-70% от случаите с хормонални проблеми се започва със заболяване на щитовидната жлеза. И точно индивидуалният избор на лекар, хомеоппатични препарати, могат да облекчат всичко.

По принцип е добре да се започне с прием на електропунктурна диагностика. Това позволява безпогрешното избиране на най-подходящата схема и на хомеопатичните препарати, които в течение на няколко месеца ще отстранят хормоналния дисбаланс.

Хомеопатичното лечение е радикално. То е напълно безвредно, евтино и много по-ефективно от фитотерапията.

Със сигурност обаче от най-голямо значение е индивидуалният избор на лекар-хомеопат за всеки конкретен случай.

Коментари:

Адриана

29.09.2013

Здравейте,аз съм с ендометриоза открита преди 2 години по повод болки.Направиха ми лапароскопия,без да чистят нищо.През 2013 втората,лапароскопия ми махнаха киста и ендометриозни огнища.След което ми изписаха инжекции за шест месеца(хормонални).Но не ми понесоха и ги спях.,сега съм по зле от преди,всеки ден съм с болки.Незнам толкова съм отчаяна,моля ако можете да ме,насочите някъде,при някой лекар специялист хомеопат,занимаващ се с ендометриоза.Благодаря ви.

Пепи

02.05.2014

Адриана, здравей и аз търся лекар-хомеопат, който да се занимава с ендометриоза, но честно казано все още не съм открила. Ще се радвам, ако споделиш, ако откриеш такъв.

Емилия

04.06.2014

Здравейте Пепи и Адриана. Имам успешна операция ендометриоза и след подходящо лечение и диета заченах по естествен път три бебенца. Бях се отчаяла, тъй като след операцията останах с четвърт яйчник, а всички знаем, че забременяването е трудно, даже невъзможно. С днешна дата са много здрави и усмихнати. А аз съм една безкрайно щастлива майка. Моят лекуващ лекар и много добър гинеколог, хирург се намира във Варна. Благодарение на него имам тези прекрасни съкровища. Ето Ви и мобилният му номер :- 0888455894 - Д-р Пламен Маджаров.

Той е уникален човек и Вие сами ще се убедите в това, след като го посетите. Желая Ви успех ! Щом помогна на мен - ще помогне и на вас.

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Как да научите детето си да е самостоятелно

Как да научите детето си да е самостоятелно

Ако имате практиката да визуализирате непосредствените си планове и цели за деня, използвайки органайзер или...
Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Страхотна идея за бизнес за бременни и майки

Цели девет месеца сте се лишавали от нещо любимо, било то храна или напитка, и когато най-после този период...
Парти за разкриване пола на бебето – най-новият ритуал за очакващи родители

Парти за разкриване пола на бебето –...

Въпрос на време е да бъдете поканени на подобно парти, след като вече и у нас придоби широка популярност т.нар. Baby...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: